LLARS D'INFANTS 

LA PETITA INFÀNCIA 0-3 ANYS

 

LLARS D'INFANTS

Podeu accedir a la informació sobre cada Llar d'Infants fent click damunt la imatge

 
pontestels riudesons logo torretes peutr
PONT D'ESTELS RIU DE SONS LES TORRETES

ESPAI NADÓ

 

nadons

COMPARTINT CRIANCES 

 

mans peus

LA TARDA DEL JOC

 

tarda del joc

LA TARDA DELS AVIS I LES ÀVIES

És un espai intergeneracional que pretén donar suport oferint recursos socioeducatius i de contenció emocional als avis i àvies que s’ocupen de la criança dels seus nets i netes. Podran compartir experiències, rebre recolzament, parlar de temes relacionats amb l’alimentació, els límits, la salut i la relació entre generacions, la comunicació assertiva, les qüestions de seguretat i tots els temes que proposin. També es promouran activitats lúdiques entre les dues generacions per fiançar els vincles.

AVIS

ESPAI FAMILIAR

Els infants hi trobaran un espai per a jugar, amb materials adients i on es fan propostes d'activitat amb intencionalitat educativa, per tal que els petits puguin descobrir, conèixer, divertir-se, aprendre a relacionar-se...
Les famílies tenen la possibilitat de veure els infants en acció fora de l'àmbit familiar, i poden compartir vivències amb altres famílies i amb professionals.
Viure la paternitat i maternitat de manera positiva permet establir un vincle segur amb l’infant i així pugui créixer de forma sana, equilibrada i desenvolupant el màxim les seves potencialitats.

espai familiar

ACTIVITAT AQUÀTICA PER A NADONS

 

natnadons

 

LOGO Xarxa dInfancia i Adolescencia SOL