Logo i tria

  

INFORMA'T ASSESSORA'T I TRIA

 

VISITA AL SALÓ DE L'ENSENYAMENT

 

Enguany reprenem Visita al Saló de l’Ensenyament de la Fira de Barcelona adreçat als alumnes de 4t d’ESO de Martorell. Al Saló de l'Ensenyament podran conèixer de primera mà tota l’oferta d'estudis de batxillerat, Estudis universitaris, Estudis de Formació Professional, Altres estudis superiors,Formació complementària, Estudis d’idiomes, Ensenyaments Artístics Superior, Centres de Primària, ESO i Batxillerat, Formació ocupacional i Serveis a l’Educació.


L’entrada al Saló i el desplaçament estan finançats per la Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Martorell i els alumnes aniran acompanyats pels seus professors. La visita es farà el dimecres 16 de març i el dijous 17 de març.

La sortida està prevista a les 9.30 hores, des del pàrquing Vapor, amb el trasllat a la Fira de Barcelona, al recinte de Montjuïc. La tornada serà a les 15.00 hores al pàrquing Vapor.

BLOCS PRINCIPALS

Serveis d’Orientació: Hi haurà més orientadors que altres anys: un equip format per psicòlegs, pedagogs i psicopedagogs, que volen fer un acompanyament el més personalitzat possible als visitants en espais d’assessoraments individualitzats i d’autoconsulta, visites guiades, així com un telèfon d’atenció al visitant i al professorat.

Espai Ciència: Tallers, activitats interactives, demostracions i experiments per a descobrir el teu esperit més científic.

Aula de tecnologies multimedia: Demostracions i activitats relacionades amb las tecnologies multimèdia, la realitat virtual i la fotografia digital.

Saló dels idiomes: Amplia oferta de cursos d‘idiomes tant a nivell nacional com a l‘estranger, una de las millors vies per aprendre una altre llengua.

 Enllaç a la web del Saló de l'Ensnenyamen 2022 : https://www.ensenyament.com/ca/

 

Memòria PEE Martorell 2019 20                          DIPUTACIO                          GENERALITAT  

SOC                SEPE                   INICITAIVA DOCUPACIO