PROGRAMA DE VISITES A L’AJUNTAMENT

 

El departament de Participació ofereix un programa de visites a l’Ajuntament de Martorell per tal d’apropar l’Administració Local a la ciutadania. En aquestes visites s’explica als participants el funcionament intern de l’Ajuntament i el seu Patronat i els serveis que ofereix i s’estableix un diàleg entre la ciutadania i l’alcalde, el primer tinent d’alcalde o els regidors del Govern municipal.

  • Programa de visites escolars: adreçat als alumnes de 3r de primària, d’ESO o de Batxillerat dels centres educatius de Martorell, amb els quals es fa una visita que s’acompanya d’un material pedagògic que poden treballar a l’aula. Descarregueu aquí el dossier pedagògic.
  • Programa de visites amb col·lectius de persones nouvingudes: els departaments de Serveis Socials i Ensenyament tenen programes adreçats a que col·lectius de persones immigrades coneguin millor Martorell i els seus serveis. Dins d’aquests programes s’inclou la visita a l’Ajuntament.
  • Programa obert de visites: si vols fer una visita a l’Ajuntament amb la teva associació o col·lectiu, posa’t en contacte amb el departament i l’organitzarem.