PROGRAMA DE LES JORNADES QUE VINQUIN LES DONES

 Captura Portada prog 28M 2022  

 

Captura contra prog 28M 22
 

  Descarrega't el programa clicant aquí   Consulta aquí un resum de les activitats programades  

 

 Ja pots descarregar-te el programa de les jornades "Que visquin les dones!" amb més de 25 activitats amb les quals volem debatre i reflexionar sobre la salut amb perspectiva de gènere, però on també volem que les dones aprenguin a tenir cura de la seva salut en comunitat.

Per tal de garantir la qualitat dels tallers i les activitats, cal que reserveu plaça a través de la plataforma de reserva d'entrades de l'Ajuntament de Martorell. Recordeu que cal reservar tantes entrades com persones assisteixen a l'acte (no poden entrar més d'una persona amb una sola entrada).

I és molt important que, si reserveu entrada, i finalment no podeu assistir a l'activitat, anul·leu la reserva a través de l'enllaç per anul·lar reserves que us arribarà en el mateix correu electrònic de les entrades. Les places en les activitats són limitades i si no podeu venir, permetreu que algú altre que potser no havia aconseguit reserva, pugui assistir a l'acte.

Les activitats tenen servei de canguratge, però cal que reserveu plaça. Per fer-ho, seguiu les instruccions que trobareu en el mateix enllaç en el qual reserveu la vostra entrada a l'activitat.

Per a qualsevol dubte o qüestió, podeu contactar amb el departament d'Igualtat de Gènere al correu elcircol@martorell.cat o bé al tel. 93 775 00 50 ext. 6210