Benvinguda aL DEPARTAMENT DE PARTICIPACIÓ i COOPERACIÓ

Accediu a tota la informació

Presentació Participació

El departament de Participació, Cooperació, Solidaritat i Agermanaments integra diversos àmbits d’actuació i forma part  de la Regidoria de Participació, Igualtat, Infància, Adolescència i Cooperació.

Cadascun dels àmbits d'aquest departament  té els seus propis projectes i serveis adreçats a la ciutadania i al teixit associatiu local.

Des de l'àmbit de la Participació, promovem accions per donar a conèixer a la ciutadania l'administració local i el seu funcionament; i posem a l'abast dels ciutadans i les entitats canals i òrgans per canalitzar la seva participació en les polítiques municipals.

Des de l'àmbit de la Cooperació i la Solidaritat, financem projectes de cooperació al desenvolupament  i de cultura de pau per millorar les condicions de vida dels ciutadans dels països empobrits o que han estat víctimes de conflictes bèl·lics o de catàstrofes naturals i fem accions de sensibilització per donar a conèixer la realitat  d'aquests països.

Des de l'àmbit dels Agermanaments, impulsem intercanvis educatius i culturals i altres activitats per estrènyer els vincles amb les poblacions agermanades.

 
ADREÇA

Edifici d'El Círcol - Plaça de la Vila, 19

Telèfon:  93 775 00 50    Ext. 6210 
participacio@martorell.cat
 Regidora

Belén Leiva Herrera

 RESPONSABLE

Sílvia Companyó Cots