Els convents Echararay JRJimenez Lola Anglada La Mercè Merce Rodoreda  Vicente Aleixandre 2AFRANJA

FES CLIC A SOBRE DEL LOGO DE LA TEVA ESCOLA PER CONSULTAR ELS HORARIS

PER FER LES INSCRIPCIONS CAL ADREÇAR-SE A QUALSEVOL DE LES NOSTRES OFICINES D'ATENCIÓ
                                

fotopresnetacioregidora

Avui us fem a mans la primera carta bàsica de serveis extraescolars gratuïts i universals de Martorell, fruit d’un treball intens realitzat de forma conjunta per diverses regidories de l’Ajuntament de Martorell liderades pel nostre alcalde, els equips directius de les escoles d’infantil i primària, les associacions de familiars d’alumnes i diverses entitats de Martorell.
La finalitat del programa d’acció Martorell Educa és transformar Martorell en una ciutat educadora on tots ens impliquem en la tasca comuna de millorar les oportunitats educatives al llarg del diferents cicles de la vida; aquesta carta bàsica de serveis extraescolars és un nou pas que fem amb fermesa per anar avançant cap a aquest objectiu.
Perseguim la màxima equitat en l’accés universal dels nostres infants a aquestes activitats extraescolars. Per això apostem per la gratuïtat, convençuts que unes activitats extraescolars de qualitat, de continguts coherents amb el programa curricular de cada etapa educativa i enllaçada amb l’activitat escolar lectiva oferiran als vostres fills un espai d’esbarjo educatiu que sens dubte millorarà les seves oportunitats d’èxit educatiu.
Estic molt agraïda a totes les persones –que en són moltes– que han treballat intensament perquè avui us puguem oferir aquest conjunt de serveis.
A vosaltres, pares, mares, tutors us demano que dediqueu un temps amb els vostres fills a llegir la guia i a programar el proper curs escolar dels vostres fills, i que seleccioneu les activitats que millor s’adaptin a les vostres necessitats.

Us desitjo que gaudiu d’un bon estiu en família.

Soledad Rosende Castillo
Regidora d’Ensenyament i Salut

Foot Educa 360 suport
                      

PROA finançat per