Els convents Echararay JRJimenez Lola Anglada La Mercè Merce Rodoreda  Vicente Aleixandre 2AFRANJA

FES CLIC A SOBRE DEL LOGO DE LA TEVA ESCOLA PER CONSULTAR ELS HORARIS

PER FER LES INSCRIPCIONS CAL ADREÇAR-SE A QUALSEVOL DE LES NOSTRES OFICINES D'ATENCIÓ
                                

FOTO presentacio alcalde

Les activitats extraescolars formen part de l’educació dels infants, són un complement fantàstic a la seva activitat escolar en horari lectiu i alhora constitueixen una eina importantíssima per a l’evolució integral dels infants.
La voluntat de l’Ajuntament de Martorell és que tots els infants del municipi tinguin al seu abast una carta de serveis bàsics extraescolars de qualitat i accessible. És per això que els serveis s’ofereixen a totes les escoles d’infantil i primària amb caràcter gratuït.
El conjunt d’activitats en les quals podreu inscriure els vostres fills i filles són producte d’un treball elaborat durant diversos cursos escolars entre l’Ajuntament i el conjunt de la comunitat educativa. Així, entre tots, hem assolit uns serveis extraescolars que estaran connectats amb l’activitat lectiva dels infants i coordinada amb els continguts pedagògics de cada etapa educativa. La vocació d’aquest conjunt d’activitats extraescolars és la d’enriquir els projectes educatius dels centres i generar més i millors oportunitats educatives per als nostres infants.
L’educació és probablement l’aposta més transformadora que podem fer per anar construint una societat millor, amb més i millors oportunitats en els diferents cicles de la vida per a tothom. Però l’educació no és només cosa de mestres o de l’escola, és veritablement una finalitat en la qual ens hem d’implicar el conjunt de la societat. En aquest camí anem avançant a Martorell a molt bon ritme i ho volem continuar fent durant els propers anys. L’objectiu s’ho val i ens hi hem d’implicar tots per assolir- lo. Hem volgut fer-vos arribar aquesta carta de serveis bàsics extraescolars just quan els vostres fills han finalitzat el curs escolar. És una bona època per descansar i gaudir, però també per fer valdre la feina feta i planificar el curs vinent. Mireu-vos detingudament aquesta guia i planifiqueu en família el proper curs escolar. Vull expressar el meu agraïment a tots el que han treballat i s’han implicat a fer possible aquesta gran oferta d’activitats extraescolars 2022/2023.

Us desitjo que passeu un molt bon estiu.

Xavier Fonollosa Comas
Alcalde de Martorell

Foot Educa 360 suport
                      

PROA finançat per