PARC FORESTAL DE CAN CASES DE MARTORELL

 

planol del parc forestal de can cases 2

 

El parc forestal de Can Cases es troba situat al Nord-oest del terme municipal de Martorell i ocupa  una superfície de 30 hectàrees, incloent una part del terme municipal de Sant Esteve Sesrovires. És  un espai essencial per al municipi de Martorell, tant per la seva consideració de forest d’utilitat pública com, especialment, per la seva funció de lleure i d’escenari físic per a la realització d’activitats d’educació ambiental.

A banda de les barbacoes, el parc forestal del Can Cases és una bona zona per a la realització de les activitats esportives a l’aire lliure com les passejades, la cursa, la bicicleta de muntanya, les passejades a cavall, entre d'altres. Així com gaudir de diferents espais equipats amb elements lúdics pels infants. També és un bon indret per a l’observació de la vegetació.

En aquest espai s'hi aglutina una bona representació de boscos de ribera ben conservats, a més de les pinedes mediterrànies. Pel què fa a la fauna, cal dir que hi ha més de 70 espècies d’ocells observats al parc i 30 espècies de papallones, així com alguns amfibis i rèptils típics d’indrets mediterranis. Degut a l’assistència de diferents col·lectius: grups escolars, excursionistes, i/o ciutadans que accedeixen per gaudir-ne del lliure ús, la nostra voluntat és la de millorar la confortabilitat durant la vostra estada i la convivència entre totes les persones usuàries que hi pugueu coincidir. És per això que us agrairíem que omplíssiu el senzill formulari informatiu adjunt quan haguéssiu de fer ús d’aquest espai natural, quan es tracti de grups organitzats, per tal de poder vetllar per la vostra estada, ser coneixedors d’aquest ús, i supervisar les necessitats dels serveis que oferim en el Parc de Can Cases.Agraint la vostra col·laboració per tal de protegir aquest espai natural fent-ne un bon ús i sensibilitzant als vostres participants d’aquesta necessitat de conservació de la natura.

FORMULARI PER LA COMUNICACIÓ DE L'ÚS DEL PARC FORESTAL DE CAN CASES DE MARTORELL