Logo i tria

   INFORMA'T ASSESSORA'T I TRIA

BENVINGUDA 

L'educació és una de les principals eines de cohesió social i de progrés, i al nostre poble és una prioritat i un compromís de tots treballar per oferir els millors recursos i serveis educatius. Des de l’Ajuntament volem acompanyar com sempre donant tot el suport a infants, joves i famílies en les decisions que marcaran el seu futur personal i professional.

Aquest món de possibilitats formatives que se us obre al superar cada etapa educativa necessita d’orientació i del coneixement de les diferents opcions existents.

El programa i-Tria, intenta donar resposta a aquestes necessitats, tant d’orientació acadèmica com professional, i complementa la tutoria i acompanyament que ja es fa als centres educatius.

És un programa especialment dirigit als estudiants de 4rt de l’ESO i a les vostres famílies, tot i que les accions i l’oferta formativa que teniu en aquest apartat de la web està obert a la consulta de joves i adults.

Entenem l’orientació com un impuls per a l’alumnat en el seu procés d’autoconeixement. A través de l’I-Tria, us proposem eines i recursos per a què pugueu ser autònoms en el moment de la presa de decisions importants pel camí que triareu a la vida.

Els joves teniu per endavant un horitzó ple d’oportunitats i és important que els passos que feu siguin meditats i motivats pels vostres interessos i capacitats.

Estem al vostre costat per ajudar-vos en el que faci falta perquè pugueu fer realitat els vostres projectes de futur.

 

 Xavier Fonollosa Comas

Alcalde de Martorell

 

iTria 2021 7

Memòria PEE Martorell 2019 20                          DIPUTACIO                          GENERALITAT  

SOC                SEPE                   INICITAIVA DOCUPACIO