Imprimir aquesta pàgina

Programa Thao-salut infantil


OmEl programa THAO és un programa que du a terme accions de prevenció de l’obesitat infantil adreçat a nenes i nens de 0 a 12 anys.

Aquestes accions giren al voltant d’un tema comú cada any (la fruita, els cereals, l’aigua,...) que en totes les ciutats adherides és el mateix, combinat amb la incidència en l’activitat física. L’Ajuntament hi està adherit des de l’any 2009. Dins del programa s’inclouen diverses accions. Les escoles a més a més compten amb un quadern d’activitats i una guia d’activitat física per desenvolupar el programa Thao a les aules.

És un programa comunitari, per tant encara que se centri en les escoles també es fan diverses accions dirigides a tota la població.

Cada temporada es reparteixen pòsters i díptics a totes les escoles Thao, als equipaments municipals, als equipaments i centres de salut i a les farmàcies.

Les escoles a més a més compten amb un quadern d’activitats, una guia d’activitat física i el recull de jocs tradicionals el pati del meu cole per desenvolupar el programa Thao a les aules.

A continuació trobareu una descripció de les activitats del programa Thao.