Imprimir aquesta pàgina

LA PETITA INFÀNCIA 0-3 ANYS

 

 • Podeu accedir a la informació sobre cada Llar d'Infants fent click damunt la imatge

  Les Torretes

  Les Torretes

  Pont d'Estels

  Pont d'Estels

  Riu de Sons

  Riu de Sons
 • LA TARDA DE JOC


  La tarda de joc, és un servei del Patronat Municipal de Serveis d'Atenció a les Persones de Martorell, que neix amb la voluntat de donar resposta a les demandes fetes per a les famílies del municipi que estan immerses dins d'un mateix procés vital, la criança de fills d'edats compreses dins dels primers 4 anys de vida i que necessiten d'un espai que els permeti compartir les seves vivències i a la vegada jugar tranquil·lament amb els seus fills. A tal efecte, l'Administració Local respon amb la cessió de l'ús de dos espais establint unes normes necessàries i suficientment flexibles que regulin l'accés, garantint l'equitat, la convivència i la seguretat dels usuaris.

  La tarda de joc és una mostra de com un servei obre les portes més enllà del seu horari per a complir unes funcions complementaries; es connecten els interessos de les famílies amb els recursos de l'entorn amb la finalitat de generar més i millors oportunitats educatives.

  Aquesta experiència s'ubica dins del marc de l'educació 360.
 • Des d'aquí podeu visualitzar i/o descarregar informació sobre les activitats que altres àrees del patronat tenen per a la petita infància: