Els conventsEchararayJRJimenezLola AngladaLa MercèMerce RodoredaVicente Aleixandre

FES CLIC A SOBRE DEL LOGO DE LA TEVA ESCOLA PER CONSULTAR ELS HORARIS

PER FER LES INSCRIPCIONS CAL ADREÇAR-SE A QUALSEVOL DE LES NOSTRES OFICINES D'ATENCIÓ
                                

AF martorell EDUCA Cultura

 

Dins de l’educació primària, l’objectiu de l’educació artística és que la infància i l’adolescència desenvolupi competències de percepció i d’expressió que els ajudin a comprendre el seu entorn i els mons artístics i culturals, i els donin eines per comunicar-se amb el llenguatge de les arts.
Partint del concepte ATELIER, paraula francesa que significa taller de l’artista, les activitats d’aquest programa són un espai i un temps per expressar-se, investigar, crear i explorar; un lloc per educar a través de les arts; i entenent l’art no com alguna cosa que es fa, sinó com una manera de fer i de pensar.


Els continguts s’estructuren al voltant de cinc temes

Ambits cultura

atelier 

 • atelier paraules

  Treballarà propostes al voltant del llenguatge oral i escrit. Es faran activitats per promoure el gust per la lectura, la imaginació i la motivació per comunicar i expressar idees, emocions i experiències creant textos de formats i estils diversos.
  Els alumnes de 1r i 2n tenen la possibilitat de fer tres tallers al llarg del curs per reforçar l’aprenentatge de la lectoescriptura que es fa l’escola.

  + Info
  A qui s’adreça : a infants de 1r, 2n, 3r, 4t, 5è i 6è de primària
  Durada : Trimestral

 • atelier color2

  Treballarà propostes sobre el llenguatge plàstic. Es faran activitats per desenvolupar la percepció i la mirada dels elements visuals; per explorar el món dels materials plàstics amb diferents tècniques (pintura, dibuix, modelatge, collage, costura...), i per estimular la creació, el disseny i la valoració de les obres artístiques.
  Els alumnes de 1r i 2n poden fer tres tallers de llenguatge plàstic al llarg del curs.

  + Info
  A qui s’adreça: a infants de 1r, 2n, 3r, 4t, 5è i 6è de primària
  Durada: Trimestral

   
 • atelier musica 

  Treballarà propostes de llenguatge musical. Es faran activitats per desenvolupar la percepció conscient dels sons; mitjançant la sensibilització, l’audició i la capacitat per cantar i tocar instruments.

  + Info
  A qui s’adreça: a infants de 1r, 2n, 3r, 4t, 5è i 6è de primària
  Durada: Trimestral 

 • atelier teatre 

  Treballarà propostes del llenguatge teatral. Es faran activitats perquè els nens i les nenes siguin capaços d’expressar-se, d’interpretar i de comunicarse, i d’improvisar i crear representacions en grup, combinant diferents llenguatges artístics.

  + Info
  A qui s’adreça : a infants de 3r, 4t, 5è i 6è de primària
  Durada: Trimestral

   

   

 • atelier audiovisual

  Treballarà propostes de llenguatge audiovisual. Es faran activitats per conèixer i experimentar amb recursos audiovisuals i digitals: imatge fotogràfica, gravacions de so, cinema, etc. Perquè els nen i les nenes els  utilitzin per expressar les seves experiències, idees i sentiments, i siguin capaços de fer creacions en grup.

  + Info
  A qui s’adreça : a infants de 3r, 4t, 5è i 6è de primària
  Durada: Trimestral

   
 

 

 

Foot Educa 360 suport