Presentació

El Patronat Municipal de Serveis d'Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM) és un organisme autònom local dependent de l'Ajuntament de Martorell, creat per a la gestió dels serveis públics locals de cultura, esports, serveis socials, mitjans de comunicació, joventut, immigració, ensenyament, salut i participació ciutadana. En aquesta nova estructura organitzativa hi presten serveis més de 300 persones.

La seva missió és la de contribuir a satisfer les necessitats i aspiracions dels ciutadans i ciutadanes de Martorell, especialment en l'àmbit de l'estructura sociocultural, de manera coordinada amb la resta d'àrees i regidories de l'Ajuntament de Martorell.

El Patronat Municipal de Serveis d'Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM) l'integren les àrees de Benestar Social, Cultura, Joventut, Ensenyament, Esports, Participació i Cooperació, Salut, i Infància Adolescència i Família.

ACTIVITATS DIA INTERNACIONAL DE LA DONA 2016

El taller de risoteràpia que es va realitzar dimarts 8 de març al matí al Pavelló Esportiu Municipal ha estat un èxit de participació. 56 persones han pogut gaudir de l’activitat proposada, en la que s’ha obert a la participació a d’altres persones que no són inscrites a l’activitat de Gent Gran, barrejant diverses edats en la sessió. Divendres i dissabte seguirem amb les activitats obertes a la població en motiu d’aquest dia Int de la Dona. Es realitzaran al CIES.

Uns 1.700 caminaires saluden la primavera fent marxa a la muntanya de Martorell

La XXIV Marxa de la Primavera, organitzada aquest diumenge per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament
de Martorell, ha  aplegat unes 1.700 persones que, malgrat la inestabilitat de la previsió meteorològica, han volgut dir adéu a l'hivern fent cames per l'entorn natural de Martorell. Uniformats amb samarretes color taronja, els participants han pogut fer un plàcid recorregut fins a Quatre Camins o pujar a Les Mines de Plom i al Castell de Sant Genís de Rocafort.

 

Xavier Fonollosa ha gaudit de la seva primera Marxa de la Primavera com a alcalde de Martorell, tot destacant l'èxit de la convocatòria i el bon estat dels camins, malgrat la pluja matinera. “La Marxa ens dóna la possibilitat de veure Martorell a vol d'ocell, una bona panoràmica del municipi, recomano a tothom que vingui a les nostres muntanyes, que tenen unes rutes ben cuidades i conviden a fer salut, perquè tenim un entorn paisatgístic digne de veure i a 10 minuts de casa”, ha dit.

 

La XXIV Marxa de la Primavera, de caire lúdic i familiar, ha començat amb una sessió d'escalfament, a les 9.45h, al Pavelló Esportiu Municipal on, presentant el resguard d'inscripció, els participants han recollit una samarreta com a obsequi de l'edició. Els inscrits també han rebut un tríptic amb informació del recorregut, les caminades urbanes saludables i els circuits inclusius. A les 10.00h, la riuada taronja ha enfilat la Serra de l'Ataix, tot fent parada per recuperar forces als diferents punts d’avituallament, on s'ha repartit pomes i aigua.

 

Dos circuits opcionals
Els participants han pogut triar entre el circuit habitual de 6,5 quilòmetres que puja per la Roca Dreta, passa per la pista forestal de Les Torretes, Quatre Camins i les Mines de Plom, o la possibilitat d'accedir al Castell de Sant Genís de Rocafort, a través d'un recorregut d'una distància aproximada de 2.000 metres, un punt estratègic de Martorell perquè el Castell queda dempeus a la muntanya i és visible des de la majoria de punts del municipi.

 

 

Patronat Municipal de Serveis d'Atenció a les Persones

Plaça de la Vila 27
Telèfon: 937 750 050

patronatserveispersones@martorell.cat

Regidora:

Cristina Dalmau Cerdà

Director:

Valentí Santos i Gallego

Ajudi'ns a millorar

Patronat

negrelogo diba mancomunitat     logoconsellbaixlloblogo Generalitat