Presentació

El Patronat Municipal de Serveis d'Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM) és un organisme autònom local dependent de l'Ajuntament de Martorell, creat per a la gestió dels serveis públics locals de cultura, esports, serveis socials, mitjans de comunicació, joventut, immigració, ensenyament, salut i participació ciutadana. En aquesta nova estructura organitzativa hi presten serveis més de 300 persones.

La seva missió és la de contribuir a satisfer les necessitats i aspiracions dels ciutadans i ciutadanes de Martorell, especialment en l'àmbit de l'estructura sociocultural, de manera coordinada amb la resta d'àrees i regidories de l'Ajuntament de Martorell.

El Patronat Municipal de Serveis d'Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM) l'integren les àrees de Benestar Social, Cultura, Joventut, Ensenyament, Esports, Participació i Cooperació, Salut, i Infància Adolescència i Família.

Natació Escolar

El programa de Natació Escolar és un projecte que va dirigit als grups de 2n. del cicle inicial de tots els CEIPS de Martorell dins de l’horari lectiu, gràcies a la col·laboració d’aquests amb el departament d’esports del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones del municipi, oferint aquest servei a través de l’aportació de tècnics esportius en activitats aquàtiques als grups escolars en diferents franges horàries.

La participació en aquest programa permet desenvolupar els objectius del currículum d’educació física de primària a través de les activitats aquàtiques per tal d’adquirir autonomia dins del medi aquàtic.

A aquest programa participen a l’actualitat al voltant de 400 nens de Martorell.

Patronat Municipal de Serveis d'Atenció a les Persones

Plaça de la Vila 27
Telèfon: 937 750 050

patronatserveispersones@martorell.cat

Regidora:

Cristina Dalmau Cerdà

Director:

Valentí Santos i Gallego

Ajudi'ns a millorar

Patronat

negrelogo diba mancomunitat     logoconsellbaixlloblogo Generalitat